Excuses..

1 Jul

Beste tweebeners en mede-viervoeters,

Het spijt me dat ik zo weinig van me laat horen. Ik lig tegenwoordig vooral voor dood in de kamer en alleen als ik het woord ‘Eten’ hoor sta ik gauw bij mijn bak. Voor de rest gaan we natuurlijk wel in de avond wandelingen maken maar daarna heb ik geen mogelijkheid meer om dat dan hier neer te zetten.

Er zijn wel nieuwe ideeën in de maak voor mijn site dus binnenkort gaat er misschien wel wat veranderen!

Op 9 juli vertrek ik ook weer naar een tijdelijke andere woning, maar nu is het voor 2 weken. Ik heb van Suus nog niet gehoord of ze daar ook internet hebben, dus ik kan nog niets zeggen over het feit of ik daar ook mijn avonturen met jullie kan delen. We gaan 2 weken weg dus ongeveer 23 juli zijn we weer terug in ons eigen stulpje. De avonturen komen anders direct in de week er na in razendsnel tempo erop!

Ik heb nog wel even wat te vertellen want ik zit op woensdag avond met Suus op school. En ik vind het daar zoooo leuk! Iedere woensdag sta ik al weer helemaal klaar om weer lekker te gaan leren! De dingen die we daar doen moeten we natuurlijk thuis vaak nog wel oefenen maar met frolicjes kan ik heel snel leren!

Suus leest trouwens een boek over hoe we nog een betere band samen kunnen gaan creëren, dus ik ben benieuwd!
Het boek heet De hondenfluisteraar en het is geschreven door Klaas Wijnberg. Die meneer geeft ook cursussen op Ameland maar die zijn wat prijzig dus Suus gaat eerst maar even kijken of ze er zo uit komt.  Het voordeel is dat Suus en ik al een behoorlijk goed team zijn dus we hebben niet veel meer nodig. Volgens Suus zou ik af en toe wat meer concentratie moeten hebben en wat minder eetlust.. Maar voor de rest is er niets aan het pootje :D.

Ik ga nu weer even spelen met een tennisbal..
Heel misschien ga ik vanavond naar het bos en dan krijgen jullie daar van het weekend verslag van..

Ik zou blaffen:
Hou het allemaal maar in de gaten!

Pootje, Evy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: